Even voorstellen...


Sinds 1 februari versterkt Saskia de Roode ons team in de functie van accountmanager. Grote kans dat jullie haar eens gaan tegenkomen. Ze stelt zich hieronder even voor. Wil je haar succes wensen? Mag! Mail: s.deroode@bergland.eu.  

 

Wie is Saskia?

Mijn naam is Saskia en ik kom uit de Standbouw, waar ik als accountmanager werkte. Een branche die zwaar getroffen is door Corona. Van standbouw naar de uitzendbranche lijkt een wereld van verschil. Toch valt dat mee. Uiteindelijk gaat het mij vooral om de mensen waarmee ik contact heb. ‘Ik kom iets brengen’, met dat gevoel ga ik ieder contact aan. In dit geval kom ik een geschikte persoon brengen die mijn klant gaat helpen met de invulling van personeel.

 

En verder?

Een mooie bijkomstigheid is dat ik op deze manier een kijkje mag nemen in de keuken van veel verschillende bedrijven. Over de keuken gesproken: in mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken om lekkere gerechten te maken. Het opeten van de gerechten is een smakelijk onderdeel daarvan.

 

Het lijkt mij leuk om kennis te maken! Ben je op zoek zijn naar werk in de Bouw, Techniek of Automotive? Of ben je juist op zoek naar vakbekwaam en gemotiveerd personeel? Neem gerust contact op. Ik kom graag een kop koffiedrinken.

 

Groet en tot snel,

Saskia de Roode

T +31 6 553 867 40

E s.deroode@bergland.eu