UITBREIDING EN GROEI


Bergland Uitzendbureau neemt activiteiten van collega over

 

De doelstellingen van Bergland Uitzendbureau, een volgende groeistap maken en verder ontwikkelen, zijn waargemaakt! Per 1 januari van dit jaar zijn alle activiteiten van Liber Technische Dienstverlening ondergebracht bij Bergland Uitzendbureau.

 

Liber TD verder onder de naam Bergland Uitzendbureau

Achter de schermen werd al een poos samengewerkt om alles vlot te laten verlopen. Per 1 januari van dit nieuwe jaar is de samensmelting van Bergland Uitzendbureau en Liber TD een feit. Het bedrijf Liber TD blijft bestaan, maar alle activiteiten gaan verder onder de naam Bergland Uitzendbureau.

 

Uitbreiding binnen metaalsector

Liber TD heeft jarenlange ervaring in de technische arbeidsbemiddeling. Met klanten in de regio Maas en Waal, met name vertegenwoordigd in de metaalsector. Zowel de vakmensen als alle kennis zijn overgedragen. Yvonne Thijssen van Liber TD is inmiddels onderdeel van het Bergland team. Hiermee heeft Bergland Uitzendbureau een nog sterkere positie binnen dit vakgebied en in deze regio.

 

Nieuw contactpersoon, zelfde kennis

Alle activiteiten van Liber TD worden ondergebracht bij onze collega Saskia de Roode. Dat betekent voor voormalig Liber klanten een nieuw gezicht, maar wel met dezelfde vertrouwde kennis. Wij kunnen niet wachten om iedereen in levende lijve te ontmoeten zodra het weer kan!

 

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Wij hebben de antwoorden!

Bel +31 (0)24 - 381 65 50, of mail nijmegen@bergland.eu.